Startsiden  |  Om oss  | Kontakt 
  Site  
 
 
 
Startsiden > Ahlulbayt

Den lange alderen til Imam Mehdi, fred være med hamMange kritiserer shia, fordi de tror at Imam Mehdi (måtte Allah forhaste hans tilsynekomst) ble født for ca. 1000 år siden og lever fremdeles. Vi tror at den lange alderen til et menneske ikke er noe umulig, for vi leser i Koranen at Noah ble 950 gammel.

Av:
 

På grunnlag av forskningene gjort av vitenskapsmenn er det mulig å leve lenge. Det er spesielle medikamenter og næringsstoff som gjør det mulig å leve lenge. Ayatolla al-Sadr gjenga i sin bok al-Mehdi en artikkel som ble publisert av avisen al-Qatif, den tredje utgaven, år 1959 som et bevis på det vi hevdet. Blant annet sto det i denne artikkelen:

”Vitenskapsmenn har bekreftet at alle hovedcellene kan bli igjen levende evig. Det er mulig for mennesket å leve tusenvis av år hvis mennesket ikke ble rammet av sykdommer.”

Det vitenskapsmenn sier er ikke en antagelse, men det er bekreftet vitenskapelig igjennom eksperimenter. Med andre ord cellene fortsetter å leve evig så lenge de ikke utsettes for en sykdom som begrenser livet og gjør det umulig å leve. Imam Mehdi er ikke et unikt eksempel. Det finnes mange andre eksempler.

Hvis vi leser Bibelen så leser vi om mange profeter og mennesker som levde veldig lenge, likeledes kan vi finne i Koranen.

Døden til et menneske kan være forårsaket av en veldig liten ting. En feil i en av kroppens deler, vil påvirke hele kroppen og forårsake døden til et menneske. Vi har mange eksempler. Hvis hjertet ikke fungerer helt bra, mens resten av kroppen fungerer helt bra, vil hele kroppen svekkes og etter hvert vil mennesket dø.

Derfor kan vi forstå at det ikke finnes en eneste hinder for at mennesket skal leve så lenge som Imam Mehdi. Som sagt vi har mange eksempler i historien. Jesus f. eks. Ifølge nylig vitenskapelige forskninger lever Jesus fremdeles og han ble ikke korsfestet.

Jesus var ikke en slave og en fri mann skulle ikke korsfestes under Romerrikets tid. Jesus utåndet ifølge evangeliene som hevder at han ble korsfestet kun seks timer etter korsfestelsen. Som regel tar det et helt døgn før den korsfestede dør.  Ifølge den romerske loven skulle den som skulle bli korsfestet bære sitt kors og andre skulle bære hans kors for ham, men vi ser at evangeliene er motsigende. Noen evangelier forteller at Jesus bar sitt eget kors og andre forteller at det var en annen som bar det for ham. Alt dette tyder på at Jesus lever fremdeles.

Hvis Jesus kan leve over 2000 år, hvorfor kan da ikke Imam Mehdi leve 1000 år?
I følge av en artikkel: Rare Whales can live to nearly 200, i National Geographic News, kan noen hvaler leve ca. 200 år. Hvis det er mulig for hvaler og dyr å leve så lenge, hvorfor skal det være umulig for oss? Dyrecellene og menneskecellene er nesten lik hverandre.

Ikke bare Bibelen og Koranen som forteller om slike historier. Det finnes ikke en nasjon på jorden som ikke har lengder og historier om udødelige mennesker. Amerikanske indianere, mennesker fra Europa og Afrika, aboriginer og mange andre har lengder om slike ting.

Arkeologistene har gravd ut skjelletter og funnet rester av mennesker som levde lenger enn 100-200 år, men dessverre er det et faktum at offentlig vitenskap overser disse funnene. I Sovjet Union ble et menneske bein gravd ut og det foregikk forskning på skjellettets oppbygning av en spesialist ved navnet Victor Zvyagin. Resultatet av forskningen var forbausende den gamle personen som har dette beinet levde mer enn 1500 år (kilder: Boken Mysteries and Pardoxes of Time, skrevet av Vadim Chernobrov).

Dette beviser at verken vitenskapelig, arkeologisk eller historisk er det umulig å leve så lenge som Imam Mehdi, måtte Allah forhaste hans tilsynekomst.Artikler
FUNDAMENTALISME FUNDAMENTALISME

Fundamentalisme er og forblir en global fenomen som både den vestlige og den...

Kort om Islam Kort om Islam

Denne artikelen forklarer kort om viktige begreper i Islam.

Så la det skje…? Så la det skje…?

Jeg slår opp i dagens aviser, og leser om nye og fundamentale angrep på det...

Se opp for pro-israelsk propaganda! Se opp for pro-israelsk propaganda!

Du som er våken for konflikter i verden, og spesielt for den i Midtøsten,...

Livet etter døden Livet etter døden

På Dommens dag vil mennesker bli gjenoppstått i skikkelser som gjenspeiler...

Jødedom – religion og politikk Jødedom – religion og politikk

Ideologier og livssyn; er de av betydning? Kan de trenge inn i menneskene og...Midtøsten Nyheter

 
Falske Mohammed-tegningene
Muhammed-karikaturer trykkes opp på nytt

Det danske Trykkefrihedsselskabet har trykket opp den mest omstridte av...

Jyllands-Posten frifunnet

Vestre Landsret i Århus stadfestet dermed en tidligere dom i en lavere...

FRP trykker de falske tegningene av profet Mohammed (fvmh og hf)

FRP som prøver med falske forhåpninger å overbevise norske borgere at de er et...

FN fordømmer mediers framstilling av islam

I en ny resolusjon fordømmer FNs menneskerettsråd bruken av medier til å...

Dansk karikaturtegner oppfordrer til visning av anti-koranfilm

Den nederlandske høyrepopulisten Geert Wilders får nå støtte fra...

Vatikanet fordømmer trykking av Muhammed-tegninger

Den katolske kirken slutter seg til de muslimske fordømmelsene av danske...

 

 


Fax: +47 22 40 29 61 Email: info@livetsgang.no | support@livetsgang.no. Copyright 2002-2008 LIVETSGANG.NO